Verstrekking gegevens aan de locatie
Wij verstrekken de volgende gegevens per mail aan uw gekozen locatie:
· Uw namen
· Uw emailadres(sen)
· Uw telefoonnummer(s)
· De datum en het tijdstip van uw huwelijk of partnerschap
· De door u gekozen zaal

Wij communiceren veilig via e-mail
Wij vinden uw privacy heel belangrijk, daarom versturen we onze e-mails beveiligd via Zorgmail Secure E-mail. Hier gaat u ook iets van merken. Om uw bericht te lezen ontvangt u een aanvullend wachtwoord per mail en/of SMS waarmee u kunt inloggen.

Contact opnemen met de locatie en kosten zaalhuur
Neemt u zelf nog even contact op met de locatie om uw wensen te bespreken? Wij gaan ervan uit dat de locatie op de hoogte is van de datum en het tijdstip van uw huwelijk of partnerschap. Dit geldt ook als u trouwt in het Kasteel. De trouwlocatie kan kosten in rekening brengen voor de huur van de trouwzaal. U betaalt deze kosten rechtstreeks aan de gekozen locatie, ook als u in het Kasteel trouwt. Deze kosten staan los van de kosten die u aan Burgerzaken betaalt.

De zakelijke ceremonie kan alleen plaats vinden in de Stadswinkel.

Voordat u verder gaat weet dat u in het tabblad getuigen van minimaal 2 getuigen de gegevens moet invullen.

Oriëntatie

Hieronder ziet u onze ambtenaren en trouwlocaties. Door te klikken op een naam uit de lijst kunt u meer informatie bekijken. Door te klikken op het sterretje voegt u deze toe aan uw favorieten. Bij beschikbaarheid ziet u daarna een lijst met al uw favorieten. Alles wat u hier kiest zal bij uw aanvraag al ingevuld zijn.

U kunt maximaal 13 maanden in de toekomst plannen.

Kies een locatie, ambtenaar of beschikbaarheid
Starten